maandag 17 april 2023

Puck wordt verwend

Onze Puck leert ons steeds beter kennen en wij leren haar steeds beter kennen.  Vooral de baas kent haar al bijna op zijn duimpje.
De bazin houdt zich bezig met de "kraam"visite en wat wordt ons Puckje toch verwend. 


Er worden speeltjes voor haar meegenomen en puppy snoepjes en Puck is steeds weer even blij. Ze heeft al bijna een speelhoek in de kamer 😊

Buiten haar nieuwe speeltjes heeft Puck ook ontdekt dat ze een staart heeft maar potverdikkie die is wel erg lastig te vangen.

Vandaag en morgen houden we rust al gaat de bazin vanmiddag even gezellig bijpraten met een groepje flatbewoners en dan kan er een traktatie natuurlijk niet ontbreken.

Er worden cakjes met muisjes meegenomen en dat samen met een wijntje zal zeker smaken. Puck heeft al met verschillende bewoners kennis gemaakt en allemaal komen vinden ze haar even lief.

De baas houdt het vanmiddag rustig met Puck en let op de signalen die ze uitzend. Een piep en lichtelijk gebogen ruggetje duidt erop dat ze iets kwijt moet en soms gaat ze bij de balkondeur of kamerdeur zitten en kijkt de baas dan aan. Ook dan geeft ze aan dat ze er even uit moet.

Het gaat al de goede kant op wat haar zindelijkheid betreft.

3 opmerkingen:

  1. Wieneke4/17/2023

    Goh, dat aangeven van iets kwijt moeten is wel heel voorbeeldig en snel, hoor. Bravo brave meid! Hoe eerder ze zindelijk zijn hoe beter, maar dat vereist wel heel veel opletten van de kant van de baasjes enne.....sprintjes trekken. Investering die je geheid veel gaat opleveren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wieneke het vraagt zeker heel veel op dit moment maar we weten waar we het voor doen.

      Verwijderen
    2. Wieneke4/18/2023

      Zeker! Het is een erg leuke edoch best vermoeiende tijd, maar wat je nu investeert haal je er gedurende haar hele leven uit. Denk maar zo: met kleine kinderen duurt het heel wat langer ;-)

      Verwijderen