donderdag 25 mei 2023

Puck gaat op reis

Puck gaat op reis voor een paar dagen met de camper. Hopelijk gaat de reis goed verlopen voor haar. In de dierenwinkel raadde ze reistabletjes af. Puck is nog te jong vonden ze daar dus gaan we maar eens kijken of het reizen in de camper weer goed gaat net als de vorige keer.

Puck is vast haar spulletjes aan het verzamelen geloof ik.

Op onze balkon staan 2 plantenbakken waar ook schelpen in liggen als bodembedekker en die schelpen zijn favoriet bij Puck.


Zou dat komen omdat ze van de zee houdt net als de bazin?😁 Geen idee maar in een onbewaakt ogenblik pikt Puck geregeld een schelp uit de bak om hem daarna snel mee naar binnen te nemen en hem in de lucht te gooien en daarna gaat ze met haar pootje er tegen te slaan zodat de schelp alle kanten op gaat. Zo komisch om te zien.

Uiteindelijk moet ik de schelp voor haar eigen veiligheid toch weer apart leggen want ik ben bang dat ze erin gaat bijten en stukjes naar binnen krijgt.

Ik probeer haar dan af te leiden en neem haar mee naar buiten voor haar wandeling.

Het duurt niet lang of Puck vindt wel een mooie grote tak die ze een eindje meesleept maar vandaag had ze iets bijzonders gevonden op de stoep.


Een grote papieren zak. De zak ritselde zo heerlijk en al helemaal als hij over de grond sleept. Op een gegeven moment liet ze de zak op de stoep liggen en bleef er een eindje vandaan naar kijken. Opeens kwam er een klein windje die de zak een beetje de lucht in liet vliegen en daar had Puck vast op gewacht want ze sprong er weer bovenop.

Wat een plezier geeft een papieren zak aan een puppy.

Morgen gaat het koffertje mee van Puck op reis. Helaas zonder papieren zak en zonder schelp maar wel een heleboel andere spulletjes zoals brokjes, snoepjes en kauwstokjes en niet te vergeten speelgoed.

We gaan er een paar leuke dagen van maken. We hebben er zin in.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten