zaterdag 20 mei 2023

Speeltijd voor Puck

Vandaag hebben we Puck maar niet geplaagd met vervelende autoritjes. Eerst ga ik tabletjes kopen die haar stress zullen verminderen (hoop ik).
Nee vandaag zijn we iets leuks gaan doen.

5 Minuten bij ons vandaan is een hondenlosloop gebied en daar zijn we naar toe gegaan en wat heeft die kleine rakker zich vermaakt.
Het deed je gewoon goed als je haar helemaal los zag rennen en spelen met de andere honden.

Het was er niet druk en dat was in ons voordeel.
Ze snuffelde eerst heerlijk rond en zat nog vast aan de lijn maar al snel durfde ik het aan om haar los te maken zodat ze helemaal vrij kon doen en laten wat ze wilde.

Het duurde niet lang toen ze de enigste hond die er los liep had ontdekt. Een twee jarige hond die toen ze 7 maanden oud was in Nederland kwam vanuit Griekenland.
Ze was nu net 2 jaar geworden en heel energiek net als Puck 😃



Wat hebben ze gespeeld. Gerend, gehuppeld en gesprongen.
Tussen het spelen door riep ik Puck dat ze moest komen en wat dat betreft is Puck een echte lab en doet alles voor een brokje 😇. Steeds als ik haar riep kwam ze ook naar me toe tot verbazing van de andere baas.


Er kwamen nog een paar andere baasjes met hun viervoeters en ook dat ging prima met Puck. Ze speelde en snuffelden aan elkaar en die charmante Puck vergat niet om ook de baasjes even te begroeten. Wat een charmeur 💖

Na de ronde in het losloopgebied zijn we weer naar huis gegaan. Puck heeft haar eten op gegeten en haar bak water een goede lik gegeven en is gaan slapen.

Ze heeft zo lang geslapen tot het weer tijd was om te eten.


Wat heeft ze genoten!!!!!!!


4 opmerkingen:

  1. Anoniem5/21/2023

    Wie sjiek um te leze dat Puck ziech heet oetgeleef in 't hondelosloupgebied. Wat 'n nui indrökke heet ze gehad en vrundsjes/vrindinnekes gemaak.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Puck heet niks te missen in heur socialisatie periode, toch?

      Verwijderen
    2. Anoniem5/22/2023

      Nein zier zeker neet. Sjiek um te zien en met te make.

      Verwijderen