maandag 9 oktober 2023

Deal

Is Puck slim of niet?

De laatste dagen neemt Puck meestal een dikke tak mee naar huis/camper. Niet alleen die tak gaat in haar bekje maar als het even kan ook nog een eikeltje of steentje, blaadje enz als haar mondje maar gevuld is.

Bij het woord "los"  voor de deur laat ze nu de spulletjes niet meer los maar neemt ze mee naar binnen. Tenminste zo gaat het als de baas met haar gaat wandelen.

Het vrouwtje zit dan thuis en heel blij komt ze dan naar het vrouwtje om haar buit te laten zien en ........ het vrouwtje mag het houden ook. Wat is het vrouwtje blij met deze traktatie want het bespaart een rondje stofzuiger. Natuurlijk komt Puck niet zomaar haar buit brengen 😂😂

Puck heeft ontdekt dat als ze haar buit naar het vrouwtje brengt ze iets lekkers krijgt. Er wordt geruild en dat bevalt Puck uitstekend.

Nu zijn we weer thuis en niet meer in de camper en ik ben benieuwd of Puck door gaat met deze ruil.

Vanmorgen zat Puck al helemaal klaar voor vertrek. Ik denk nog even en ze kan voor haar rijbewijs gaan. Zou wel handig zijn. Misschien moeten we maar eens gaan kijken voor een automaat. Is wel handiger voor Puck en misschien ook voor het vrouwtje 😂😂😂



Geen opmerkingen:

Een reactie posten