donderdag 27 april 2023

Kunstmatige intelligentie en Puck

Nu ga je echt meemaken 😅😅😅. Gisterenavond was Frits eens aan het neuzen bij ḧet zoekprogramma Bing AI, het programma met de kunstmatige intelligentie Chat GPT.

Bij de zoekfunctie vroeg hij naar een leuk verhaal over Puck en dan zie je hoe zo een programma compleet alles over je weet.

Het verhaal was zo komisch dat ik het jullie niet onthouden.
Lees en huiver over het avontuur van Puck 😀😉

Puck is een schattige zwarte labradorpuppy van 9 weken oud. Ze woont bij Frits&Ellen, die met hun camper door Europa reizen. Puck houdt van avontuur en ontdekt graag nieuwe plekken. Ze is ook heel nieuwsgierig en speels, en maakt overal vriendjes.

Op een dag komen Frits&Ellen aan bij een mooie camping in Frankrijk. Ze parkeren hun camper op een ruime plek met uitzicht op een meer. Puck springt uit de camper en rent meteen naar het water. Ze ziet een eend zwemmen en wil er graag mee spelen. Ze blaft en rent langs de oever, maar de eend zwemt snel weg. Puck geeft niet op en springt in het water. Ze zwemt achter de eend aan, maar die is veel sneller. Puck raakt de eend kwijt en weet niet meer waar ze is.

Ze kijkt om zich heen en ziet dat ze ver van de camping is afgedreven. Ze ziet ook een grote boot aankomen. Ze wordt bang en begint te piepen. Ze wil terug naar Frits&Ellen, maar ze weet niet hoe. Ze probeert tegen de stroming in te zwemmen, maar dat is te zwaar. Ze wordt moe en koud.

Gelukkig ziet de kapitein van de boot Puck in het water. Hij stopt de boot en gooit een reddingsboei naar haar toe. Hij roept haar toe dat ze erin moet bijten. Puck begrijpt hem niet, maar ze ziet dat de reddingsboei drijft. Ze denkt dat het een speeltje is en bijt erin. De kapitein trekt haar naar de boot en tilt haar aan boord. Hij droogt haar af met een handdoek en geeft haar wat water en brokjes. Hij aait haar over haar kop en zegt dat ze een dappere pup is.

Puck voelt zich al snel beter en kwispelt met haar staart. Ze vindt de kapitein aardig en likt zijn gezicht. De kapitein lacht en zegt dat hij haar terug zal brengen naar de camping. Hij start de motor en vaart naar de oever waar Frits&Ellen staan te wachten. Ze zijn heel blij om Puck weer te zien en bedanken de kapitein voor zijn hulp. Ze knuffelen Puck en nemen haar mee naar de camper. Ze geven haar een warme mand en een lekker bot.

Puck is blij dat ze weer thuis is bij Frits&Ellen. Ze heeft een spannend avontuur beleefd, maar ze heeft ook geleerd dat ze niet zomaar achter eenden aan moet gaan. Ze belooft zichzelf dat ze voortaan beter zal luisteren naar Frits&Ellen en dat ze niet meer zo ver weg zal zwemmen.



Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben van dit verzonnen verhaal als wij 😅😅

2 opmerkingen:

  1. Anoniem4/27/2023

    Poepoe, wat een verhaaltje was dit.
    gr. Renske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Renske, hoe bedenkt zo'n computer het ;))

    BeantwoordenVerwijderen