woensdag 19 juli 2023

Socialisering

Vandaag heb ik gewerkt aan mijn socialisering 😂 Wat zeg ik dat netjes hè maar ik hoor mijn baasjes dat vaker zeggen. Wat het precies is weet ik niet maar het moet iets zijn wat ik moet kunnen.

Vandaag was het in ieder geval leuk, eigenlijk gaaf of nog eigenlijker echt cool!!

We hadden met ons huis op wielen gereden en toen moesten we ergens in een rij gaan staan, het was geen file zei de baas.

Het vrouwtje ging haar haakwerk te voorschijn halen en de baas zijn laptop dus ik kon best even een oogje dicht doen maar in ene keer werden mijn baasjes actief en gingen we weer verder rijden en toen zag ik het.

Het was een hele grote boot en daar reden we zo maar met ons huis op wielen op. Er stonden heel veel huizen op wielen op de boot maar we moesten wel uit ons huis, ik mocht ook mee. Het vrouwtje liep langs allemaal huizen op wielen en ik moest mee lopen. Daarna moet ik wel 2 trappen op en dat ben ik niet gewend dus ik moest even oefenen.

Toen we boven waren gingen we door een deur en daar zag ik het grote water voor me en mensen en ook andere hondjes. O wat leuk. Zouden we hier mogen spelen?

Een hondje een labradoodle wilde met me spelen maar we moesten een beetje rustig zijn zeiden onze baasjes. Een andere grote hond was bang en moest door zijn vrouwtje geknuffeld en geaaid worden. Nou ik was niet bang hoor.
Ik ben al een grote hond. Het vrouwtje ging met me naar het grote water kijken en toen zag ik dat de boot waar we op waren vooruit ging zonder dat ik moest zwemmen. Dat is leuk.


We waren even onderweg toen het vrouwtje een foto wilde gaan maken van iets vreemds. "Kijk Puck," zei ze "dat wat je daar ziet, die grote bol dat is de Poolcirkel. Daar varen we nu overheen."


"Nu gaan we weer steeds weer meer naar zuiden waar we wonen in ons stenen huis. En over een paar dagen als we meer naar het zuiden zijn gereden dan gaat het ook weer nacht worden en donker." 
Ik zal eens goed opletten of dat ook gebeurd want het vrouwtje weet wel veel maar alles denk ik niet. Ik ga opletten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten